Berita Dunia | Berita | mStar

Ibu Mabuk Pandu Kereta Pancit Empat Tayar Ditahan Polis

Sabtu, 17 Mac 2018 5:55 PM

POLIS di Port St. Lucie, Florida, Amerika Syarikat menahan seorang wanita yang memandu kenderaan yang keempat-empat tayarnya pancit dan di bawah pengaruh alkohol serta turut membawa seorang anak kecil bersamanya.

Maut Ketika Asyik Berswafoto Dengan Pistol

Sabtu, 17 Mac 2018 3:07 PM

HASRAT seorang pemuda untuk berswafoto bersama rakannya sambil memegang pistol berakhir dengan tragedi apabila maut akibat terkena tembakan.

Mangsa Tidak Puas Hati Daler Mehndi Dipenjara Dua Tahun

Sabtu, 17 Mac 2018 1:53 PM

MUMBAI: Keputusan untuk memfailkan kes terhadap selebriti Bollywood, Daler Mehndi ternyata mengambil masa yang lama dan menelan belanja besar, demikian akui Bakshish Singh yang mengemukakan aduan terhadap penyanyi itu.

Kecoh, Guru Beri Penyu Makan Anak Anjing

Sabtu, 17 Mac 2018 10:46 AM

SEBUAH sekolah rendah di Idaho mendapat perhatian penduduk setempat dan pertubuhan perlindungan haiwan selepas seorang guru biologi telah memberi penyu peliharaan di situ memakan anak anjing.

Ukuran Pinggang Syarat Naik Boeing 787-9 Dreamliner

Sabtu, 17 Mac 2018 9:59 AM

BANGKOK: Jika anda berhasrat mahu merasai pengalaman menaiki kelas bisnes pesawat terkini, Boeing 787-9 Dreamliner, penerbangan Thai Airways, anda terlebih dahulu perlu ‘lulus’ satu ujian.

Aceh Nafi Pelaksanaan Hukuman Pancung

Sabtu, 17 Mac 2018 8:31 AM

HANYA beberapa hari selepas disiarkan hasrat pentadbiran wilayah Aceh untuk melaksanakan hukuman penggal kepala ke atas pesalah kes bunuh, pihak berkuasa syariahnya tampil menafikannya.

Wanita Tembak Kekasih Demi Raih Tontonan YouTube Terima Padah

Jumaat, 16 Mac 2018 9:16 PM

SEORANG wanita berusia 20 tahun di Minnesota, Amerika Syarikat (AS) dijatuhkan hukuman penjara selama 180 hari pada Rabu kerana menembak mati kekasihnya ketika membuat lagak ngeri untuk disiarkan di YouTube pada Jun tahun lalu.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan