Kantoi Rembat Barang Kemas

Khamis, 25 Mei 2017 4:24 PM

SEORANG pekerja wanita di sebuah kedai emas menjadi tular di media sosial selepas dia didakwa mencuri barang kemas bernilai RM50,000.

Rempuhan 'Pak Hitam'

Khamis, 25 Mei 2017 2:03 PM

BERANI sungguh awang- awang hitam ni mengasari penguatkuasa kita kan...Saksikan video menarik 'aksi tak jadi 'mereka dalam video ini.

Seorang Lagi Pegawai Polis Melaka Ditahan

Khamis, 25 Mei 2017 7:00 AM

KUALA LUMPUR: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM)  menahan seorang lagi pegawai polis iaitu individu ke-13 - yang disyaki terbabit dalam kegiatan mengutip wang daripada pengusaha pusat judi tanpa lesen dan rumah urut di sekitar Melaka.

Nelayan Asing 'Hidup' Hasil Transaksi Ceroboh Perairan Negara

Rabu, 24 Mei 2017 11:51 AM

KOTA TINGGI: Nelayan bot asing dipercayai mengadakan transaksi di tengah laut yang membolehkan mereka hidup berbulan-bulan lamanya sehingga berupaya menceroboh perairan negara sekali gus mengaut keuntungan daripada hasil laut negara.

Polis Tak Arah Orang Awam Halang Debat Tun M-Nazri

Selasa, 23 Mei 2017 8:36 PM

IPOH: Polis Perak tidak pernah mengarahkan orang awam membuat laporan polis menghalang perdebatan antara bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan Anggota Parlimen Padang Rengas, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz yang dijadual di Kuala Kangsar, bulan lalu.

Lemas Selepas 'Ditarik' Buaya

Selasa, 23 Mei 2017 6:02 PM

BINTANGOR: Seorang remaja lelaki ditemui lemas selepas dipercayai diserang buaya semasa bermain di tebing Sungai Kawi dekat sini bersama seorang rakannya lewat petang Isnin.

  • Mukasurat 1 daripada 13

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan