Berita Jenayah | Berita | mStar

Mayat budak mangsa perahu karam ditemui

Sabtu, 26 Mei 2018 8:41 PM

JULAU: Mayat kanak-kanak lelaki yang hilang bersama dua wanita dalam kejadian perahu panjang karam di Lubok Sepali Ulu Sungai Kanowit pada Khamis lepas ditemukan kira-kira 9 pagi Sabtu.

Misteri coklat hilang gamatkan sidang media Amar Singh

Jumaat, 25 Mei 2018 3:27 PM

PETALING JAYA: Misteri kehilangan coklat yang didakwa berlaku ketika pemeriksaan polis di salah sebuah premis yang dikaitkan dengan bekas Perdana Menteri menceriakan suasana sidang media khas Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh.

Mangsa bunuh tak pernah mengadu terima ugutan

Jumaat, 25 Mei 2018 9:33 AM

PORT DICKSON: Pelajar wanita Kolej Vokasional Port Dickson (KVPD) yang dipercayai dibunuh malam tadi, tidak pernah mengadu ada menerima sebarang ugutan jenayah sebelum ini.

Pelajar kolej ditemui mati dibunuh

Jumaat, 25 Mei 2018 9:02 AM

PORT DICKSON: Seorang pelajar wanita Kolej Vokasional Port Dickson (KVPD) di sini ditemukan mati dengan kesan jerut pada leher dipercayai dibunuh, dekat kawasan semak di Taman PD Permata di sini, kira-kira 10.30 malam tadi.

Isu MB Perlis: Polis sedia hadapi situasi luar jangka

Khamis, 24 Mei 2018 9:56 PM

KOTA KINABALU: Polis Perlis bersedia dengan pelan  kontingensi bagi menghadapi situasi luar jangka berikutan kemelut yang berlaku susulan pelantikan Datuk Seri Azlan Man sebagai Menteri Besar Perlis yang tidak mendapat sokongan sembilan Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) daripada Barisan Nasional (BN).


Polis Sabah jejaki Musa Aman

Khamis, 24 Mei 2018 1:08 PM

KOTA KINABALU: Polis Sabah cuba menjejaki bekas Ketua Menteri Tan Sri Musa Aman untuk mendapatkan keterangannya bagi membantu siasatan proses intimidasi terhadap Yang di-Pertua Negeri, Tun Juhar Mahiruddin.

Hampir RM120 juta wang tunai dirampas!

Rabu, 23 Mei 2018 6:44 PM

PETALING JAYA: Hampir RM120 juta ditemui selepas pasukan penyiasat selesai mengira wang tunai dalam pelbagai mata wang yang dirampas dari Pavilion Residences pada minggu lalu.

  • Mukasurat 1 daripada 29

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan