Berita Jenayah | Berita | mStar

Guru tuisyen maut dipukul, polis tahan suami

Selasa, 20 November 2018 7:43 AM

GEORGE TOWN: Seorang wanita maut dipercayai akibat dipukul dengan rak penyidai baju oleh suaminya dalam satu pertelingkahan di sebuah pangsapuri sewa di Air Itam, di sini pada Ahad.

Empat 'Superman' ditahan

Ahad, 18 November 2018 1:58 PM

KUALA LUMPUR: Empat remaja termasuk dua pelajar sekolah menengah ditahan dalam Operasi Lumba Haram (Op Lumba Haram) selepas didapati menunggang motosikal secara berbahaya dengan melakukan aksi ‘Superman' di dua lokasi di sekitar ibu negara awal pagi Ahad.

Suspek mandikan Zara pada hari kejadian

Isnin, 12 November 2018 8:48 PM

KAJANG: Ketua Polis Daerah Kajang ACP Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata suspek bagi kes bayi perempuan berusia 11 bulan yang maut akibat didera secara seksual mendedahkan telah memandikan mangsa pada pagi hari kejadian.

Bayi sembilan bulan maut dipercayai didera fizikal, seksual

Ahad, 11 November 2018 7:00 AM

KUALA LUMPUR: Seorang bayi perempuan berusia sembilan bulan meninggal dunia akibat perbuatan tidak berperikemanusiaan suami kepada pengasuhnya sendiri dalam kejadian di Bandar Baru Bangi dekat sini, Khamis lepas.

Tong gas bertaburan atas jalan

Rabu, 7 November 2018 5:26 PM

JOHOR BAHRU: Puluhan tong gas bertaburan di atas jalan raya selepas lori yang membawa muatan tersebut melanggar belakang sebuah treler di KM20 Jalan Sungai Rengit-Kota Tinggi, dekat Kota Tinggi pada Rabu.

  • Mukasurat 1 daripada 55

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan