Berita Jenayah | Berita | mStar
naufal amsyar

Reman pengasuh Naufal dilanjut tiga hari

Ahad, 22 Julai 2018 4:36 PM

TANGKAK: Tempoh tahanan reman seorang pengasuh wanita yang dipercayai terbabit dalam kes bayi jatuh disambung tiga hari bermula Ahad.

Bayi 10 bulan jatuh buai meninggal dunia

Sabtu, 21 Julai 2018 1:11 PM

MUAR: Seorang bayi lelaki 10 bulan yang parah pada kepala dipercayai terjatuh di rumah pengasuh, meninggal dunia selepas empat hari dirawat di Hospital Pakar Sultanah Fatimah (HPSF) di sini, kira-kira 9 pagi Sabtu.

Wanita diseret, peragut kena belasah

Sabtu, 21 Julai 2018 9:16 AM

MIRI: Seorang pembantu jualan di kedai farmasi nyaris hilang nyawa apabila rambutnya tersangkut pada roda motosikal peragut dan diseret beberapa meter atas jalan sebelum diselamatkan oleh orang awam dalam kejadian ragut di sini, Jumaat.

Penyokong Daesh ugut Agong diberkas

Khamis, 19 Julai 2018 1:32 PM

KUALA LUMPUR: Seorang penyokong kumpulan pengganas Daesh di Johor yang terlibat dalam mengeluarkan ugutan bunuh terhadap Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V diberkas Bahagian Counter Terrorism Cawangan Khas Bukit Aman.

Dua maut dalam kemalangan libatkan empat kereta di LPT

Rabu, 18 Julai 2018 7:29 AM

TEMERLOH: Dua maut, manakala empat lagi cedera dalam kemalangan melibatkan empat kenderaan di Kilometer 132.4 Lebuhraya Pantai Timur (LPT) arah barat berhampiran Temerloh pada Selasa malam.

Mayat wanita dikerat enam warga Bangladesh

Selasa, 17 Julai 2018 6:56 PM

KUALA LUMPUR: Mayat seorang wanita yang dikerat enam serta ditemukan di dalam dua buah beg pakaian di tepi Jambatan Jalan Ipoh di Sungai Gombak pada 5 Julai lepas merupakan warga Bangladesh.

  • Mukasurat 1 daripada 39

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan