Di Mana Aainaa?

Khamis, 25 Mei 2017 5:58 PM

SHAH ALAM: Seorang remaja perempuan berusia 19 tahun hilang sejak Selasa lalu selepas keluar rumah untuk mengambil adiknya dari sekolah di Seksyen 17 di sini.

Umpama Hilang Anak - Tun M

Khamis, 25 Mei 2017 5:22 PM

PETALING JAYA: Tun Dr Mahathir Mohamad membidas pemerolehan 49.9 peratus saham Proton oleh pengeluar kereta China, Zheijiang Geely Automotive Co Ltd daripada DRB-Hicom.

Tiada Faedah Jawab TMJ - KJ

Khamis, 25 Mei 2017 4:40 PM

KUALA LUMPUR: Khairy Jamaluddin menganggap tiada faedahnya untuk beliau memberi maklumbalas terhadap sindiran Tunku Ismail Sultan Ibrahim berhubung ketidakhadirannya pada perlawanan akhir Piala FA, baru-baru ini.

Guru Strok Sebab Stres?

Khamis, 25 Mei 2017 2:52 PM

PETALING JAYA: Warga pendidik sememangnya memikul tanggungjawab dan amanah untuk melahirkan anak bangsa yang mampu meneruskan kehidupan selesa serta berbakti kepada agama dan negara.

Serangan Pengganas Ada Kaitan Pembunuhan Wanddy - TPM

Khamis, 25 Mei 2017 2:12 PM

KUALA LUMPUR: Insiden terbaharu serangan pengganas di beberapa daerah di Thailand, Jakarta, Indonesia serta pertempuran di Mindanao, Filipina mempunyai kaitan dengan pembunuhan koordinator Daesh Asia Tenggara, Mohammad Wanndy Mohamed Jedi di Syria pada Mac lepas, kata Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Pembantu Rumah: Kemboja Tarik Balik Sekatan

Khamis, 25 Mei 2017 2:00 PM

PUTRAJAYA: Kemboja menarik balik sekatan selama enam tahun terhadap rakyatnya untuk bekerja sebagai pembantu rumah di Malaysia apabila kumpulan pertama bakal tiba selepas Aidilfitri.

Sumpah Tak Ambil - Muhyiddin

Khamis, 25 Mei 2017 1:05 PM

KUALA LUMPUR: Tan Sri Muhyiddin Yassin menafikan dakwaan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Nazri Aziz bahawa beliau telah menerima wang 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

Tiada Rakyat Malaysia Terlibat - Wisma Putra

Khamis, 25 Mei 2017 12:49 PM

PUTRAJAYA: Kementerian Luar mengesahkan tidak ada warganegara Malaysia terlibat dalam dua insiden letupan bom yang berlaku di Terminal Bas Kampung Melayu, Jakarta Timur, Rabu malam.

  • Mukasurat 1 daripada 35

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan