Tragedi Tanah Runtuh: Penyelia Tapak Baru Dipindahkan

Ahad, 22 Oktober 2017 9:06 AM

GEORGE TOWN: Penyelia tapak pembinaan, Yuan Kuok Wern (gambar) yang merupakan antara mereka yang tertimbus dalam kejadian tanah runtuh di Tanjung Bunga didakwa dipindahkan ke tapak pembinaan berkenaan sejak dua minggu lalu.

“Tengoklah Sekarang Apa Dah Jadi” - Adun DAP

Ahad, 22 Oktober 2017 8:38 AM

GEORGE TOWN: Ketika negara digemparkan dengan tragedi tanah runtuh di Tanjung Bungah yang meragut tiga nyawa pekerja dan 11 lain yang belum diketahui nasib mereka, Ahli Dewan Undangan Negeri DAP, Teh Yee Cheu berkata, masih ada 10 projek pembangunan yang sedang dijalankan.

Tragedi Tanah Runtuh: Sebelas Lagi Mangsa Masih Dicari

Sabtu, 21 Oktober 2017 9:44 PM

DIKEMASKINI

GEORGE TOWN: Empat belas orang tertimbus, tiga daripadanya ditemui mati dalam kejadian tanah runtuh di tapak pembinaan projek perumahan mampu milik di Lengkok Lembah Permai, Tanjung Bungah pada Sabtu.

Nurul Farhana Tak Mahu Kembali Kepada Suami

Sabtu, 21 Oktober 2017 6:27 PM

SABAK BERNAM: "Saya tak nak kembali kepada suami walaupun dia mencari kami di sini. Saya nak terus lupakannya ," luah Nurul Farhana Ahmad, 25, yang selamat pulang ke rumahnya di Parit 7, Pasir Panjang, Sekinchan pada Jumaat.

Tragedi Tanah Runtuh: Polis Akan Turut Jalani Siasatan

Sabtu, 21 Oktober 2017 5:27 PM

GEORGE TOWN: Pihak polis akan mula menjalankan siasatan penuh berkaitan insiden tanah runtuh di tapak projek pembinaan rumah mampu milik di Lengkok Lembah Permai, Tanjung Bungah di sini selepas kerja mencari dan menyelamat (SAR) mangsa selesai dijalankan.

PDRM Sedia Buat Ujian DNA Mayat Mahmud

Sabtu, 21 Oktober 2017 4:00 PM

MELAKA: Polis Diraja Malaysia (PDRM) bersedia menjalankan ujian asid deoksiribonukleik (DNA) terhadap mayat yang didakwa militan Malaysia Dr Mahmud Ahmad jika diminta oleh pihak berkuasa Filipina.

Tragedi Tanah Runtuh: Tiga Maut, Sebelas Masih Dicari

Sabtu, 21 Oktober 2017 2:53 PM

DIKEMASKINI

GEORGE TOWN: Tiga maut, seorang cedera manakala 10 lagi dipercayai masih tertimbus di dalam runtuhan tanah di tapak projek pembinaan rumah mampu milik di Lengkok Lembah Permai, Tanjung Bungah pada Sabtu.

  • Mukasurat 1 daripada 26

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan