Tatang Bagai Puteri, Tapi Ini Jadinya - Harris Baba

Khamis, 23 November 2017 4:00 PM

SIAPA sangka anak yang ditatang bagai minyak yang penuh boleh tercedera dalam sekelip mata. Kejadian ditimpa penutup lampu yang panas pada bulan lalu membabitkan anak kepada penyanyi Harris Baba khabarnya bakal dibawa ke pihak mahkamah dalam masa terdekat.

Lagu Tak Layak, Ayda Jebat Sekadar Nak Tahu Punca

Khamis, 23 November 2017 9:00 AM

AYDA Jebat sekali lagi gagal membawa lagu nyanyiannya ke pentas Anugerah Juara Lagu. Seakan rumah siap pahat berbunyi, penyanyi itu mempersoalkan kriteria yang dikehendaki juri bagi melayakkan sesebuah lagu itu ke peringkat akhir anugerah tersebut.

“Saya Sedih, Kecewa Dengan Nabil” - Chef Wan

Rabu, 22 November 2017 7:30 PM

PERBALAHAN antara dua selebriti terkenal kian keruh apabila kedua-dua pihak saling berbalas kenyataan di laman sosial. Wartawan Farhan Ikram berjaya mendapatkan menjelasan Chef Wan tentang isu perbalahannya dengan Nabil Ahmad.

Kenali Siapa Penyanyi Lagu 'Bismillah'

Selasa, 21 November 2017 9:00 AM

BUKAN sekadar hiburan semata-mata, penyanyi baharu Ikhwan Fatanna turun menyelitkan elemen positif dan kerohanian dalam karya nyanyiannya. Dan apa yang lebih menarik, penyanyi ini juga berbakat dalam menulis lagu. Kenali siapa Ikhwan Fatanna.

Karier Tak Rosak - Fezrul khan

Isnin, 20 November 2017 2:30 PM

PELAKON Fezrul Khan bercerita tentang perkembangan terbaharu karier seninnya. Beliau juga mendedahkan bakal menyertai satu program yang memerlukannya untuk menari. Wow!

#akuStar: Cikgu Meera - Oh Sayangku

Ahad, 19 November 2017 9:00 AM

BERMULA sekadar hobi memuat naik video nyanyiannya di laman sosial, Cikgu Meera kini bergelar artis rakaman dan tampil dengan single berjudul Oh Sayangku. Jom layan versi #akuStar!

  • Mukasurat 1 daripada 91

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan