Shahz Jaszle Malu Jadi Gemuk

Khamis, 25 Mei 2017 1:00 PM

MENGAKUI berat badannya makin bertambah sejak mendirikan rumah tangga dua tahun lalu, Shahz Jaszle mendedahkan sering menerima teguran daripada pengarah dan penerbit kerana bentuk fizikalnya yang tidak menarik.

Kumpulan Masin Dah Berpecah?

Khamis, 25 Mei 2017 9:00 AM

TERDENGAR ura-ura yang mengatakan kumpulan Masin sudah berpecah setelah berakhirnya rancangan realiti di sebuah stesyen televisyen. Eh, takkanlah tamat program tersebut terus nak berpecah kut? 

Yuna Teruja Tercalon Anugerah BET

Rabu, 24 Mei 2017 8:48 PM

PENYANYI Yuna mencipta sejarah apabila menjadi penyanyi Malaysia pertama yang berjaya tercalon di dalam Anugerah Black Entertaiment Television atau BET Award. Penyanyi berusia 30 tahun ini tercalon menerusi lagu Crush duet bersama penyanyi Hollywood terkenal, Usher. Wow... Tahniah Yuna!

Sherry Ibrahim Merajuk?

Rabu, 24 Mei 2017 3:00 PM

JARANG muncul di televisyen membuatkan ramai peminat menyangka pelakon cantik ini merajuk dalam bidang lakonan. Betul ke tu?

Umur 28 Tahun Baru Bercinta - Haqiem Rusli

Selasa, 23 Mei 2017 4:00 PM

BIASALAH bila dah popular, pasti ramai yang ingin mendekati. Begitu juga dengan penyanyi Haqiem Rusli yang mengakui sering kali menerima lamaran peminat untuk menjadikannya kekasih hati. Wahh...

Fimie Don Pasrah Permintaan Pasaran

Selasa, 23 Mei 2017 1:00 PM

JARANG sekali pelakon yang bermula daripada zaman kanak kanak berjaya mengekalkan populariti apabila mencecah usia dewasa. Itu yang di hadapi oleh Fimie Don namun ia tidak mengecewakan dirinya.

Redza Rosli Lelaki 'Malu-Malu Kucing'

Selasa, 23 Mei 2017 9:00 AM

BAGAIKAN sudah bosan dengan gosip itu, Ayda berkata, sebagai pelakon dia bukan sahaja perlu menjaga hubungan baik dengan hero gandingannya, malah tenaga kerja sesebuah produksi.

  • Mukasurat 1 daripada 57

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan