Raket | Sukan | mStar

Chong Wei pulang ke tanah air dua minggu lagi - BAM

Khamis, 20 September 2018 3:27 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei akan kembali ke Malaysia dalam masa dua minggu lagi dan akan beraksi semula selepas sebulan jika keadaan kesihatan mengizinkan.

Dr Wan Azizah penaung baharu BAM

Khamis, 20 September 2018 1:28 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM)  mengumumkan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sebagai penaung baharu bagi persatuan berkenaan.

Jia Wei, Kisona rangkul emas badminton

Selasa, 18 September 2018 9:52 PM

IPOH: Pemain kebangsaan Tan Jia Wei dan S. Kisona merangkul pingat emas acara badminton Sukan Malaysia (Sukma) ke-19 yang berlangsung di Arena Badminton, Kompleks Sukan Majlis Bandaraya Ipoh di sini, Selasa.

KBS tunggu penjelasan BAM berkaitan wang kemenangan pemain

Rabu, 5 September 2018 3:41 PM

KUALA LUMPUR: Kementerian Belia dan Sukan sedang menunggu penjelasan Persatuan Badminton Malaysia (BAM) berhubung laporan berita mengenai beberapa pemain badminton negara yang belum menerima wang kemenangan daripada pelbagai kejohanan yang disertai sejak Januari tahun ini.

Nicol sumbang pingat emas kedua Malaysia di Sukan Asia

Ahad, 26 Ogos 2018 7:10 PM

JAKARTA: Ratu skuasy negara Datuk Nicol David menyumbangkan pingat emas kedua bagi kontinjen Malaysia pada Sukan Asia Jakarta-Palembang 2018 selepas mengungguli acara individu, di sini, Ahad.

BAM yakin kemampuan pemain

Khamis, 9 Ogos 2018 8:39 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) yakin skuad negara berpeluang cerah meraih pingat pada Sukan Asia 2018 di Indonesia bermula 18 Ogos ini, menerusi barisan pemain terbaharu yang dipertaruhkan badan induk itu.

  • Mukasurat 1 daripada 220

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan