ADA kalanya masakan disediakan dengan hanya memasukkan apa sahaja bahan yang ada dalam peti sejuk. Juadah kali ini menggunakan udang dan beberapa bahan yang dianggap mudah untuk dicuba sesiapa sahaja. Udang Pelbagai Rasa Bahan 1 500 g udang 2 biji telur 3 sudu tepung jagung garam lada hitam minyak Bahan 2 5 ulas bawang merah 2 ulas bawang putih 6 sudu sos cili 2 sudu sos cili thai 2 sudu sos tomato 2 sudu sos tiram 2 biji telur (dipukul) Gula Garam Cara: Gaulkan semua bahan 1. Kemudian goreng udang hingga masak.Dalam kuali yang sama, tumis bawang merah dan bawang putih. Selepas garing, masukkan semua sos dan sedikit air. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Selepas itu masukkan udang dan gaul hingga rata. Akhir sekali, masukkan telur yang telah dipukul dan gaul rata. Hidangkan di dalam pinggan.